Studio Italia Olasz Nyelviskola

Oktatási módszerünk

Erősségünk: Európai Nyelvi Díjjal kitüntetett innovatív módszerünk (is)!

Rómában dolgozták ki, a STUDIO ITALIA-ban adaptáltuk és továbbfejlesztettük.

A lényege?

  • Az óra középpontjában a tanuló áll. A tanár csak segít, a tanulók saját ütemük és képességeik szerint haladnak előre. A nyelvtanulás a csoport tagjainak együttműködésén keresztül valósul meg. Eredményesebb a tanulás, ha az órán a társakkal együtt oldjuk meg a problémákat!

  • Az olasz nyelv használata nem egy távoli cél lesz a nyelvtanuló számára, hanem a nyelvtanulás eszköze. A tanulók viselkedése is olyan mint az életben: nincs okuk arra, hogy az órán feszengjenek, jól érzik magukat a bőrükben.

  • A szövegek, amelyeket olvasnak és hallgatnak egyre inkább eredetiek lesznek: olaszok készítették olaszoknak. Sokkal hatékonyabbak és szórakoztatóbbak, mint a nyelvtanulóknak szánt, szokványos mesterséges szövegek.

  • Úgy érdemes nyelvet tanulni, hogy közben az ember az országnak a kultúrájával, szokásaival is megismerkedik. Mind az olvasott, mind pedig a hallott szövegek valamilyen módon az olasz kultúra köré épülnek, ezáltal akarva-akaratlanul is többet tudnak meg tanulóink erről a kultúrkörről.


Kinek ajánljuk?

Mindenkinek! A kor nem számít! Nem véletlenül kínálunk nagy sikerrel külön tanfolyamokat senior tanulók számára is! További információk a Seniorok Nyelviskolája honlapján: www.senioroknyelviskolaja.hu


Bepillantás a kulisszák mögé...

Mindazt amit leírtunk, hogy is néz ki a gyakorlatban? Az alábbi videók segítségével betekintést nyerhet egy-egy órai foglalkozásunkba és egyből meg fogja érteni. Ha ez nem sikerül, akkor ideje, hogy személyesen is részt vegyen egy nyelvtanfolyamunkon. Az eredmény garantált!


Így ellenőrizzük a házi feladatotÍgy tanulunk írni Így tanulunk érthetetlen szöveget érteni   


Így fedezzük fel a nyelvtan szabályait  


Így tanulunk meg helyesen beszélni  


Így tanulunk meg folyékonyan beszélni 

STUDIO ITALIA - BUDAPEST 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. | Olasz Nyelviskola Tel.: (1) 319 9039, (1) 319 9054 Fax: (1) 319 9040

Olasz Könyvesbolt és Fordítóiroda Tel.: (1) 319 9053 Fax: (1) 319 9040 | Olasz Utazási Iroda Tel.: (1) 789 1414, (1) 301 09 71 Fax: (1) 319 9040