Studio Italia Olasz Nyelviskola

Megrendelés menete

Kedves Látogató!

Témakörönként csoportosítottuk azokat a kérdéseket, melyekkel leggyakrabban fordulnak ügyfélszolgálatunkhoz magánszemélyek, iskolák, viszonteladók. Bízunk benne, hogy válaszainkkal megkönnyítjük Önnek a vásárlást.

I. MAGÁNSZEMÉLY

1. Hogyan rendelhetek könyvet?

Könyvrendelését az internetes Könyvesboltunkon keresztül küldheti el a legegyszerűbben, ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálnia magát oldalunkon. Megrendelését GLS csomagküldő szolgálattal, utánvétesen teljesítjük, melynek költsége 1.900 Ft.
A kért könyveket a megrendeléstől számított 3 napon belül megkapja.
2. Személyes érdeklődés esetén, hol vásárolhatók meg, valamint hol tekinthetőek meg a STUDIO ITALIA által forgalmazott kiadványok?

Kiadványainkat minden hétfőtől csütörtökig 9.00 és 18.30 óra, pénteken 9.00 és 17.00 óra között a STUDIO ITALIA belvárosi könyvesboltjában tekintheti meg, és vásárolhatja meg. (1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. )

3. Fizethetek-e bankkártyával a Könyvesboltban?
 
Igen, természetesen van lehetőség nálunk is a kártyás fizetésre.
 
II. VISZONTELADÓK

1. Hogyan tájékozódhatok a STUDIO ITALIA által forgalmazott kiadványokkal kapcsolatban?
 
Kérésére katalógust és prospektust küldünk kiadványainkról.

2. Hogyan léphetek a STUDIT ITALIA-val közvetlenül kapcsolatba?
 
Könyvkereskedésünkkel köthet közvetlenül szerződést. Ennek feltételeiről kérjük, keresse Komócsin Balázst a konyv@studioitalia.hu e-mail címen vagy a (06 1) 319 90 39 -es telefonszámon.
 
3. Hány nappal az elszállítás előtt küldjem el rendelésem?
 
Nagyobb (kb. 30 db könyv) megrendelés esetén legalább két nappal az elszállítás előtt kérjük rendelését megküldeni részünkre e-mailen vagy faxon.
 
4. Milyen adatokat kell feltüntetnem a rendelésemen?
 
Kérjük, tüntesse fel rendelésén a megrendelő cég nevét, számlázási, szállítási és/vagy postázási címét, a cég adószámát, e-mail címét valamint az Ön nevét, e-mail címét és telefonszámát, ill. iskolai megrendelés esetén a rendelő iskola adatait.

5. Fizetési feltételek
 
A fizetés az előzetesen kötött szerződésben foglalt módon és határidővel kell, hogy történjen. Ezzel kapcsolatban Komócsin Balázs  tud bővebb tájékoztatást adni Önnek. Elérhetősége: konyv@studioitalia.hu; (06 1) 319 90 39.
 
6. Szállítás módja
 
Kérjük, a megrendelésén mindig tüntesse fel az átvétel, szállítás módját (személyes átvétel, posta, kiszállítás).

A Studio Italia Kft. az Ön által megrendelt könyveket GLS csomagküldő szolgálattal küldi, melynek költsége (1.900 Ft) mindig a megrendelőt terheli. 
 
7. Hány napon belül várható a csomag?
 
Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk. Könyvkereskedésünk 3 napon belül megküldi Önnek a csomagot, egyéb esetben jelezzük Önnek a késedelem okát és a teljesítés várható időpontját.

8. Milyen árak szerepelnek a könyvek mellett a STUDIO ITALIA honlapján?
 
A könyvek mellett kiskereskedelmi bruttó árak vannak feltüntetve.

További kérdéseivel keresse Komócsin Balázst. 
 
III. ISKOLÁK

1. Hol tekinthetem meg a STUDIO ITALIA által forgalmazott könyveket?
 
Kiadványainkat hétfőtől csütörtökig 9.00 és 18.30, pénteken 9.00 és 17.00 óra között a STUDIO ITALIA belvárosi könyvesboltjában tekintheti meg, és vásárolhatja meg. (1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. )

2. Mekkora kedvezmény jár iskoláknak?
 
Könyvkereskedésünk 10%-os iskolai kedvezményt biztosít minden könyv árából.
 
3. Kihez fordulhatok kérdésemmel?
 
Rendeléssel, konzultációval és szaktanácsadással kapcsolatban Komócsin Balázs mindig szívesen válaszol kérdéseire. Elérhetősége: konyv@studioitalia.hu; (06 1) 319 90 39.
 
4. Hogyan rendelhetek könyvet?
 
Rendelését legkönnyebben a konyv@studioitalia.hu e-mail címen adhatja le, de rendelhet a honlapunkonkeresztül, faxon vagy postai úton is. Amennyiben könyvrendelését az internetes Könyvesboltunkon keresztül küldi el, nem kell mást tenni, mint regisztrálnia magát oldalunkon. A megrendelését minden esetben visszaigazoljuk. Kérdésével forduljon Komócsin Balázshoz a fenti e-mail címen, vagy a 1/319-9039-es telefonszámon.
 
5. Milyen adatokat kell feltüntetnem a rendelésemen?
 
Rendelésén kérjük, tüntesse fel az iskola nevét, postázási és számlázási címét, adószámát, az Ön nevét, e-mail címét és telefonszámát.

6. Mennyi idő múlva kapom meg a csomagot?
 
Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk. Könyvkereskedésünk 3 napon belül megküldi Önnek a csomagot, egyéb esetben jelezzük Önnek a késedelem okát és a teljesítés várható időpontját.
 
7. Szállítás módja
 
Kérjük, a megrendelésén mindig tüntesse fel az átvétel, szállítás módját (személyes átvétel, posta, kiszállítás).

A Studio Italia Kft. az Ön által megrendelt könyveket GLS csomagküldő szolgálattal küldi, melynek költsége mindig a megrendelőt terheli. (A postaköltséget minden esetben a számlán szerepeltetjük. Ennek költsége 1.900 Ft.)

8. Hogyan történik a fizetés?
 
Bankszámlánkra történő átutalással vagy a csomagban mellékelt csekk segítségével kell befizetnie a számlán szereplő végösszeget.
Kérjük, hogy amennyiben több számlára tart igényt, jelezze, hogy kéri a számlabontást, ill. melyik fizetési módot választja! A fizetési módot akkor is jelölje, ha mindent egy számlára kér!

Olasz könyvesbolt
A kosár tartalma
0 termék található a kosárban
Kínálatunkból

Le prime 3000 parole italiane con esercizi

...

tovább olvasom »

STUDIO ITALIA - BUDAPEST 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 2. | Olasz Nyelviskola Tel.: (1) 319 9039, (1) 319 9054 Fax: (1) 319 9040

Olasz Könyvesbolt és Fordítóiroda Tel.: (1) 319 9053 Fax: (1) 319 9040 | Olasz Utazási Iroda Tel.: (1) 789 1414, (1) 301 09 71 Fax: (1) 319 9040